NIEUW: Weerpanorama op DF1

De nieuwe particuliere omroep DF1 (Duitsland) presenteert sinds kort dagelijks tussen 07.00 en 09.30 uur panorama's van de mooiste Feratel-locaties in Duitsland en daarbuiten op live tv en 24/7 online op df1.de.

De in 2024 gelanceerde Duitse particuliere omroep DF1 biedt entertainment, nieuws en sport en sinds kort ook de haarscherpe panoramische video's van feratel. Van levendige steden tot pittoreske natuurlandschappen, er is alles om uw panoramische hart sneller te laten kloppen. Op live-tv en in de online livestream bereiken de video's panoramafans in heel Duitsland en geven ze onder andere een authentiek inzicht in de actuele weersomstandigheden.

“We blijven de sterkste mediadienst op de panoramamarkt voor onze klanten en partners uitbreiden. Met DF1 hebben we er weer een waardevolle mediapartner bij kunnen halen”, legt Ferdinand Hager, CTO van Feratel, uit.

feratel distribueert panoramische video's naar meer dan 230 online portalen, meer dan 40 mobiele apps, 15 applicaties voor connected TV en 5 livestreams op zijn eigen YouTube-kanaal. Daarnaast levert feratel hoogwaardige ReLive panoramische video's aan tal van nationale en internationale tv-stations in Europa.

06.08.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!