Inside feratel: Reza Teimorshorijeh

Interview met Reza Teimorshorijeh: Inzichten in het werk van een servicemonteur bij feratel.

Naam:           
Reza Teimorshorijeh

​​​​​Leeftijd:           
35 jaar

Beroep:
Servicemonteur

Locatie:
Pfarrwerfen

Bedrijf:
feratel Media Technologies AG

Hobby's:
Wandelen, motorrijden, lezen, ...

Meneer Teimorshorijeh, u heeft een indrukwekkende reis achter de rug die u van de Perzische Golf naar de Alpen heeft gebracht. Kun je ons meer vertellen over je komst naar feratel?

Reza Teimorshorijeh: Natuurlijk, met plezier. Ik ben een opgeleide IT-technicus en kom oorspronkelijk uit Iran. Ongeveer vijf jaar geleden werd ik gedwongen mijn geboorteplaats Shiraz en helaas ook mijn familie te verlaten. Het was een pijnlijke beslissing, gevolgd door een heel uitdagende tijd. Uiteindelijk had ik het geluk een nieuw huis te vinden in Oostenrijk. Tegenwoordig woon ik in Werden en werk sinds mei 2022 als servicemonteur bij feratel. Daar word ik toegewezen aan de locatie Pfarrwerfen, maar mijn werk brengt mij op de mooiste plekken van heel Oostenrijk. Wat mij betreft een groot voorrecht.

Dat lijkt me een heel opwindende baan. Hoe zou u uw werkplek omschrijven?

Reza Teimorshorijeh: Mijn werkplek is werkelijk uniek. Ik werk vaak op plekken waar anderen hun vakantie doorbrengen. Dit betekent dat ik veel tijd in de frisse lucht doorbreng, geniet van fantastische uitzichten en een zeer gevarieerde baan heb. Er zijn nauwelijks dagen die hetzelfde zijn als andere. Vandaag ben ik in het skigebied Serfaus, volgende week misschien aan de Neusiedler See. Deze bereidheid om te reizen hoort duidelijk bij mijn functieprofiel en dat is precies wat mijn werk zo spannend maakt.

Wat zijn je belangrijkste taken als servicemonteur bij feratel?

Reza Teimorshorijeh: Ik ben primair verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en, indien nodig, reparatie van panoramische camera's in heel Oostenrijk. Een van mijn belangrijkste taken is ervoor te zorgen dat onze camera's soepel werken en de gebruikelijke goede panoramische beelden opleveren. De technologie achter de panorama’s is echt indrukwekkend. Ik omschrijf onze nieuwe MediaCam 5 graag als een kleine revolutie in panoramastreaming. Vergeleken met voorgangers en producten van concurrenten is de in eigen huis ontwikkelde camera een echte technologische sprong naar de toekomst. Op dit moment kunnen we nieuwe installaties nauwelijks bijhouden.

Wat waardeer je het meest aan je werk en je werkgever?

Reza Teimorshorijeh: feratel biedt een uitstekende werkomgeving. Waardering is hier erg belangrijk en we hebben een vlakke hiërarchie, een sterke teamspirit, goede ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke prikkels. Ik kijk bijvoorbeeld altijd uit naar de jaarlijkse skidag, het kerstfeest of zelfs uitstapjes met mijn collega’s. Ik voel me onderdeel van een grote familie en ben daar heel blij en vooral dankbaar voor.

Hoe ben je in Oostenrijk terechtgekomen? Heeft u naast uw professionele succes ook een nieuw thuis gevonden in uw persoonlijke leven?

Reza Teimorshorijeh: Ja, ik heb niet alleen een baan gevonden in Oostenrijk, maar ook een tweede huis. In mijn vrije tijd geniet ik van het gevarieerde vrijetijdsaanbod in de regio. Ik hou van wandelen in de bergen of het land verkennen op mijn motor. En in de winter ga ik nu zelfs skiën. Deze vaardigheden zijn ook een voordeel in mijn werk, omdat veel van onze cameralocaties zich in skigebieden bevinden en moeilijk toegankelijk zijn.

Wat zijn de grootste uitdagingen in uw werk en hoe gaat u daarmee om?

Reza Teimorshorijeh: Een van de grootste uitdagingen is zeker de eerder genoemde toegankelijkheid van sommige cameralocaties. Dit vereist niet alleen technische kennis, maar ook fysieke fitheid en een goede planning. Maar dankzij een geweldig team en hoogwaardige apparatuur kan ik mij altijd volledig concentreren op mijn technische taken. Regelmatige training, opleiding en training helpen ook veel.

Hoe zie jij de toekomst bij feratel en jouw persoonlijke toekomst?

Reza Teimorshorijeh: Ik kijk heel positief naar de toekomst. feratel groeit voortdurend en breidt voortdurend zijn aanbod van innovatieve oplossingen uit. Ik kijk uit naar de komende jaren, de uitdagingen die ze met zich meebrengen, en naar het blijven deel uitmaken van die groei. Ik ben benieuwd hoe de technologie zich zal ontwikkelen en hoe ik mijn vaardigheden en ervaring hier kan blijven bijdragen.

 

Bedankt, Reza Teimorshorijeh, voor de opwindende inzichten in je werk en leven.

23.09.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!