feratelPanorama op SKY Oostenrijk

feratel heeft het opnieuw gedaan: de sterkste mediaprestaties op de panoramamarkt worden nog beter. Vanaf nu zijn ReLive-panoramavideo's uit Oostenrijk ook op elk moment toegankelijk via SKY Q in Oostenrijk.

Naast live sport, films, series, kinderprogramma's en documentaires biedt SKY Austria sinds kort ook de haarscherpe ReLive-stream van feratelPanorama aan. De stream is 24 uur per dag en 7 dagen per week te vinden op SKY Q in de sectie Apps onder het tabblad ‘Weer’ als ‘Weerpanorama powered by feratel’. “Met SKY Austria hebben we er nog een exclusieve partner bij kunnen halen. Op deze manier breiden we onze mediaprestaties verder uit en bieden we onze klanten nog meer bereik”, legt Ferdinand Hager, CTO van feratel, uit.

Sterke mediaprestaties

feratel distribueert panoramische video's naar meer dan 230 relevante online portalen, meer dan 40 mobiele apps, 15 applicaties voor connected TV, 5 livestreams op het eigen YouTube-kanaal en een Amazon Alexa-vaardigheid en levert bovendien de haarscherpe ReLive-panoramavideo's aan talloze nationale en internationale tv-stations in Europa. Het is het sterkste distributienetwerk op de markt en genereert elke maand contactnummers in het driecijferige miljoenbereik.

10.07.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!