Centraal boekingsplatform voor activiteiten rond de baai van Quiberon

Het complete excursieaanbod van in totaal vijf rederijen en de activiteiten van de regionale VVV-kantoren zijn via een centraal platform te boeken: de feratel Experience Shop maakt het mogelijk.

In het zuiden van Bretagne, op de glooiende duinen van het schiereiland Quiberon, nodigen de zoute zeelucht, wildromantische stranden en visrestaurants u uit om te vertragen en de eilanden voor de kust nodigen u uit voor boottochten. Sinds deze zomer biedt het VVV-kantoor van Quiberon een snelle en gemakkelijke manier om alle excursies en bezienswaardigheden in de regio te boeken via de feratel Experience Shop. Het nieuwe platform bevat het volledige excursieaanbod van in totaal vijf rederijen en de activiteiten van de regionale VVV-kantoren. Alle diensten kunnen eenvoudig via de smartphone worden geboekt. Hierdoor kunnen gasten direct aan boord van de schepen inchecken met hun smartphone. De boekingen worden bovendien in realtime verwerkt, inclusief QR-codes van de individuele rederijen, en vereisen geen speciale leesapparatuur.

 “Vanaf de lancering in juni werden bijna 100 zeeovertochten en activiteiten aangeboden. We hebben vooral de professionaliteit en het reactievermogen van de feratel-teams gewaardeerd”, zegt Guillaume Le Menn van het VVV-kantoor van Baie de Quiberon.

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!