20 jaar innovatie: het feratel ontwikkelingscentrum in Sofia viert zijn jubileum

De ‘software smederij’ van Deskline, het unieke bestemmingsbeheersysteem van feratel, viert zijn 20e verjaardag.

Het groepsmanagement was twintig jaar geleden al overtuigd: “Bulgarije beschikt over enkele van de beste softwarespecialisten ter wereld.” Deze inschatting wordt tot op de dag van vandaag bevestigd. Het ontwikkelingsteam in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, onder leiding van Nikolay Rangelov en Bernhard Taurer en ondersteund door het ‘meesterbrein’ Daniel Heinecke, blijft een centrale pijler onder het internationale succes van feratel media technologies AG.

Sinds de oprichting is het “feratel ontwikkelingscentrum Sofia” voortdurend gegroeid en heeft het nu 16 experts in dienst. De helft van het team werkt al ruim 15 jaar bij het bedrijf en staat soms garant voor de interne kennisuitwisseling. Uiteindelijk heeft het Bulgaarse team de technische basis gelegd voor het deskline-systeem zoals we dat nu kennen en is het sindsdien blijven ontwikkelen. Het resultaat is een uitgebreid bestemmingsbeheersysteem met talrijke aanvullende oplossingen dat uniek is op de markt.

Tegenwoordig ligt de focus van de ontwikkeling op de integratie van kunstmatige intelligentie, de uitbreiding van prestatiemonitoring, verschillende maatregelen om het aantal boekingen te verhogen en het aanpassen van het systeem aan de huidige wettelijke vereisten. Tegelijkertijd wordt de volgende grote mijlpaal geïmplementeerd: tijdens lopende activiteiten wordt het hele systeem op de achtergrond omgezet naar een moderne API/microservice-architectuur. Deze innovatieve stap vormt voor Deskline de basis om als moderne, webgebaseerde oplossing het succes van onze klanten op de lange termijn duurzaam te ondersteunen.

Sinds de oprichting ruim twintig jaar geleden is de vestiging in Sofia een onmisbaar onderdeel geweest van het succesverhaal van feratel. Twee decennia van uitmuntende prestaties en onvermoeibare inzet verdienen de hoogste erkenning. Namens de hele bedrijvengroep hartelijk dank aan de experts: Nikolai, Bernhard, Aleksandar, Ivo, Yuri, Georgi, Daniel, Nadja, Borislav, Ivailo, Vasil, Anna, Veselin, Bogdan, Violeta, Ivaylo en Alexander . Op nog veel meer succesvolle jaren!

01.10.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!